Engel & Völkers
property image
property image
property image
property image
engel & völkers shop

Obtenir des conseils personnalisés

Engel & Völkers Kalmthout

+32 3 666 00 90

W-02WSMU – Il s'agit de l'identifiant de la propriété Engel & Völkers, votre agent peut vous le demander.

Oliver Van Blerk

EV Antwerpen-Noord bvba

Franchisé Engel & Völkers Residential GmbH

Engel & Völkers ID : W-02WSMU
Turnhout, Vosselaar, Région Flamande, Belgique

Villa "Den Ouden Bareel" te Vosselaar

Prix
2 175 000 €

Chambres4
Salles de bains3
Surface habitable350 m²
Surface du terrain13 114 m²

Équipement et spécificités de cette maison

Welkom bij Villa ‘Den Ouden Barreel’, een uitzonderlijk en historisch pand gelegen in het prachtige Vosselaar, te midden van een weelderige en serene groene omgeving. Dit unieke eigendom biedt een zeldzame combinatie van klassieke charme en moderne functionaliteit, ideaal voor wie op zoek is naar een luxueuze woonervaring of een prestigieus kantoor. De villa werd in 2000 volledig gerenoveerd, met respect voor de authentieke elementen en charme van de woning. Bij binnenkomst in de villa word je verwelkomd in een imposante inkomhal op marmeren vloer, waar de grandeur van dit pand meteen duidelijk wordt. De hal is uitgerust met een vestiaire en een gastentoilet, beide afgewerkt met hoogwaardige materialen. Aangrenzend aan de hal bevindt zich een ruime ontvangstruimte met twee grote aparte burelen, ideaal voor professioneel gebruik, evenals een kleinere keuken en een archiefruimte. De technische voorzieningen, zoals de elektriciteitskast en de gasbrander, bevinden zich in een apart lokaal, wat bijdraagt aan het onderhoudsgemak en de efficiëntie van de villa. Op de eerste verdieping leidt een prachtige houten trap je naar een indrukwekkende woonkamer, volledig uitgevoerd in parket met een statige open haard en elegante houten lambrisering. Deze ruimte, momenteel in gebruik als bureel, straalt warmte en klasse uit en biedt een fantastisch uitzicht op de omliggende tuinen. De aangrenzende veranda met toegang tot het terras nodigt uit tot het genieten van de zonsondergang en het rustgevende uitzicht op de vijver. Ook het tweede salon, dat eveneens voorzien is van een open haard, biedt een intieme en stijlvolle ruimte voor ontspanning of werk. De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap en herbergt een charmant appartement van circa 60 m². Deze verdieping omvat een knusse keuken, een badkamer met douche, een gezellige woonkamer en een aparte slaapkamer, perfect als gastenverblijf of voor een inwonende huisbewaarder. De buitenruimte van Villa ‘Den Ouden Barreel’ is al even indrukwekkend als het interieur. Het domein, met een zuidgerichte tuin, is prachtig aangelegd en wordt gekenmerkt door een historisch bomenbestand en een serene vijverpartij. Deze idyllische omgeving biedt een oase van rust en privacy, terwijl het toch dicht bij alle voorzieningen van Turnhout ligt. Villa ‘Den Ouden Barreel’ is niet zomaar een woning, maar een waar kunstwerk dat getuigt van vakmanschap, luxe en een rijke geschiedenis. Dit is een unieke kans om eigenaar te worden van een stukje erfgoed in een groene omgeving, waar stijl en comfort elkaar perfect aanvullen.
Type d'objet

Villa

Chambres

4

Salles de bains

3

Surface habitable

350 m²

Surface totale

13 114 m²

Surface du terrain

13 114 m²

État

Très bien.

Année de construction

1899

Certificat énergétique disponible

En cours
Caractéristiques
Sous-sol
Jardin
Vue sur la mer/lac
Terrasse
Bord de l'eau

Turnhout : Localisation et environnement de ce bien immobilier

Antwerpsesteenweg 16 te Vosselaar bevindt zich op een uitzonderlijk groot domein, omgeven door een prachtige groene omgeving. Het terrein straalt grandeur uit, met monumentale, eeuwenoude bomen die het landschap sieren en zorgen voor volledige privacy. Verspreid over het domein liggen pittoreske vijvers, die de natuurlijke schoonheid versterken en een oase van rust creëren. Dit domein biedt een unieke combinatie van ruimte, natuur en sereniteit, terwijl het toch dicht bij alle voorzieningen ligt. Een werkelijk bijzondere plek om te wonen, waar de natuur in al haar glorie centraal staat.

Obtenir des conseils personnalisés

engel & völkers shop image
Engel & Völkers
Kalmthout

Heidestatiestraat 53, 2920, Kalmthout

+32 3 666 00 90

Engel & Völkers
Engel & Völkers Kalmthout

Heidestatiestraat 53, Kalmthout, 2920

W-02WSMU – Il s'agit de l'ID de la propriété Engel & Völkers.
Oliver Van Blerk
EV Antwerpen-Noord bvba
Franchisé Engel & Völkers Residential GmbH

Détails des commissions

De aanbiedingen gelden onder voorbehoud van fout, eerdere verkoop, prijswijziging of vergetelheid. De prijzen zijn te begrijpen als agentschapshonoraria 3% (excl. BTW) inbegrepen (behalve bij voorafgaande andersluidende specificatie), zonder notariskosten, registratierechten en/of BTW ten laste van de verwerver.