property image
property image
property image
property image
engel & völkers shop

Get personal advice

Engel & Völkers Kalmthout

+32 3 666 00 90

W-02UX7A – This is the Engel & Völkers property ID, your agent might ask for it.

Bob Scheefhals

EV Antwerpen-Noord bvba

License partner of Engel & Völkers Residential GmbH

Engel & Völkers ID : W-02UX7A
Stabroek, Flanders, Belgium

Vrijstaande gelijkvloers woning teneinde doodlopende straat!

Price
€525,000

Bedrooms3
Bathrooms1
Living area180 m²
Plot surface609 m²

Amenities and special features of this house

Op het einde van een doodlopende straat in Hoevenen, vinden we deze vrijstaande gelijkvloers woning op een licht perceel van ca. 609 m². De woning werd steeds uitstekend verzorgd en degelijk gebouwd. Bovendien zijn er veel uitbreidingsmogelijkheden, de woning vormt dus de ideale basis voor een grote gezinswoning/kangoeroewoning of voor degene die zoekt naar een ruime gelijkvloers woning. We komen binnen in de inkomhal, die voorzien is van een gastentoilet met handenwasser. De lichtrijke leefruimte is ingedeeld in een eetkamer en een gezellige zithoek met Brugse Potkachel. De grote keuken is ingericht met een inductiekookplaat (vernieuwd in 2015), dampkap, oven, koelkast en een vaatwasser. In de keuken is er tevens voldoende plek voor een ontbijthoek. Aansluitend op de keuken is er een praktische berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Via de nachthal is er op het gelijkvloers toegang tot een gerenoveerde badkamer, welke is voorzien van een douche en een enkele lavabo. Verder zijn er 3 ruime slaapkamers. Middels een vaste trap is er toegang tot de eerste verdieping. Momenteel is deze ingericht als zolderruimte, maar kan eenvoudig omgevormd worden tot extra slaapkamers, bureau, atelier,... De woning beschikt over een grote, enkele garage met automatische poort. Er is eveneens voldoende parkeerplaats op eigen terrein. De tuin is aangelegd met mooie beplanting en heeft een verhard terras en een tuinhuis. Ook de tuin werd piekfijn onderhouden! Algemeen: - Veel uitbreidingsmogelijkheden. - Overal rolluiken. - Alarminstallatie. - Kruipruimte onder de gehele woning. - Centrale verwarming op aardgas. Informatieplicht: EPC: 342 kWh/m²/jaar - UC: 3130137 Vg, Wug, Gmo, Gvkr, Gvv.
Object type

Detached House

Bedrooms

3

Bathrooms

1

Living area

180 m²

Total surface

609 m²

Plot surface

609 m²

Condition

Top

Garages

1

Construction year

1988
Energy efficiency class
energy class icon
D
A+
A
B
C
D
E
F
G
H

Energy certificate available

Yes

Type of heating

Radiator

Energy source

Central heating, Gas heating

Energy Certificate Type

Consumption certificate
Features
Garage
Garden
Security system
Terrace

Stabroek: Location and surroundings of this property

Deze woning bevindt zich op het einde van een doodlopende straat in een kindvriendelijke buurt in Hoevenen. Alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich op veilige wandel- en fietsafstand. De oprit van de autosnelweg is ook vlakbij, het centrum van Antwerpen is op 20 minuten bereikbaar. Verder is er een vlotte bereikbaarheid naar Nederland en de Haven.

Get personal advice

engel & völkers shop image
Engel & Völkers
Kalmthout

Heidestatiestraat 53, 2920, Kalmthout

+32 3 666 00 90

Engel & Völkers
Kalmthout

Heidestatiestraat 53, Kalmthout, 2920

W-02UX7A – This is the Engel & Völkers property ID.
Bob Scheefhals
EV Antwerpen-Noord bvba
License partner of Engel & Völkers Residential GmbH

Commission Details

De aanbiedingen gelden onder voorbehoud van fout, eerdere verkoop, prijswijziging of vergetelheid. De prijzen zijn te begrijpen als agentschapshonoraria 3% (excl. BTW) inbegrepen (behalve bij voorafgaande andersluidende specificatie), zonder notariskosten, registratierechten en/of BTW ten laste van de verwerver.